Sponsors

  • HULSKERS | Fotografie - Trouwreportages - Wall of Fame - Portret - Food
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.

Pu erh thee! Een aantal van jullie zal deze thee wel kennen , maar sommigen ook niet. Omdat het nieuwe jaar voor de deur staat en iedereen weer gaat beginnen met een gezonde levensstijl is het misschien wel leuk om een stukje over Pu erh thee te vertellen. Pu erh thee is thee afkomstig uit China, uit een beschermd gebied. Dat betekent dat wanneer Pu erh uit een andere streek […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Pu erh thee

Rozen, Van die mooie kleine bloemetjes die je heel erg goed in de keuken kunt gebruiken. Vaak heeft het wel een wat overheersende smaak, vind ik en toch zou het ook een best wel een subtiele toevoeging kunnen zijn. Zo zie je ook vaak kant en klare thee in winkels met toevoeging van rozen of rozenblad. Toch vind ik het vaak niet lekker…eerder te overheersend. Dus nu heb ik mijzelf […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor experimenteren met thee en rozen.

Thee met een borrel…nou ja, ik bedoel eigenlijk borrel door de thee. In mij safari door de wereld van thee, ontdek je de vele mogelijkheden met thee. Zo ook de thee met borrel. Een cocktail wil ik het niet noemen, want in mijn ogen is dat een mix van meerdere vloeibare ingrediënten en dat is bij thee met een borrel niet het geval. Uiteraard is dit leuk om in de […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Thee met een borrel.

Dit jaar mocht ik een zak mispels uitproberen van mijn buurtgenoten. Mispels zijn hele “rare” vruchten. Ze zijn klein, hebben 5 grote pitten en hebben een soort kroontje. Ze hebben wel wat weg van een klein appeltje, maar zouden ook wel wat weg kunnen hebben van een kleine peer. In Nederland is dit een oud ras en vind je dit niet overal. Ook liggen de supermarkten er niet vol mee […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Mispel jelly /Medlar jelly.

Wat doe je als je broodmachine na 5 jaar niet meer de beste is en het brood uit de supermarkt je eigenlijk toch wel wat tegenstaat, ondanks je oplettendheid wat etiketten betreft. Dan word het maar brood bakken op de ouderwetse manier…in de “Dutch” oven. Toen ik op zoek ging naar een recept, leek het mij heel veel werk, maar inmiddels is het al bijna routine, dat ik ’s avonds […]

Read More 0 like Reacties uitgeschakeld voor Brood….lekker ouderwets gebakken.