Sponsors

  • HULSKERS | Fotografie - Trouwreportages - Wall of Fame - Portret - Food
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.

Met dit warme weer is het weer BBQ tijd en dus spiestijd!
Meestal maken we spiesen met diverse soorten vis, maar dit keer wilde ik wel eens iets met tomaat en kaas proberen.
Op voorgewerkte prikkers heb ik cherry tomaatjes, stukjes foccacia brood en halloumi kaas geregen.
Daarna heb ik ze even laten marineren in een mix van olijfolie, verse tuinkruiden, knoflook, peper en zout.
Laat het geheel even kort bruinworden op de BBQ en overgiet ze wanneer ze van de BBQ af zijn nog even met diezelfde marinade.

Dit was een heerlijk lunchgerecht voor mij en smaakte naar meer. Ik bedacht mij dat dit ook een perfecte spies voor in de grillpan is, wanneer je geen BBQ hebt of gewoon liever achter het gasfornuis staat.

Categories: Culi

Comments are closed.