Sponsors

  • HULSKERS | Fotografie - Trouwreportages - Wall of Fame - Portret - Food
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.

Het mooie lenteweer komt maar moeizaam op gang en daar gaan we niet op wachten.

Natuurlijk is het leuker om met een zonnetje op je balkonnetje lekker te “dikkedakken”…..

Het zonnetje is er al, maar de temperaturen nog niet. Dan doen we gewoon alsof het bijna zomer is en brengen onszelf in de stemming met een heerlijke, frisse voorjaarssalade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiervoor hebben we het volgende nodig:

* handje smalle asperges, zo’n 4 minuutjes gekookt en daarna gekoeld met koud water.

* handje rucolasla

* halve flinterdun gesneden venkel

* wat druppen olijfolie om deze drie bovengenoemde ingredienten met elkaar te mengen

* bloedsinaasappelcrema om deze groene groenten wat te bedruppelen ( olie en azijnwinkel)

* 2 medium gekookte eitjes in partjes gesneden

* klein handje geroosterde pijnboompitten (roosteren zonder vet in de pan)

* wat peper en zout

* handje geplukte waterkers en peterselie

Al deze ingredienten grof met elkaar mengen en lekker opeten!

Categories: Culi

Comments are closed.