Sponsors

  • HULSKERS | Fotografie - Trouwreportages - Wall of Fame - Portret - Food
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.
  • Wilt u hier ook adverteren? Neem dan contact met ons op.

De feestmaand is aangebroken…allerlei ideetje voor verschillende etentjes en feestjes komen voorbij.
Dat vind ik ook wel een van de leukste dingen…uitproberen šŸ˜‰
Lekker een beetje snoepen van het Ć©Ć©n en ruiken aan het ander.
Het waren de afgelopen maanden, drukke maanden en gelukkig heb ik ook weer een beetje tijd om te doen wat ik het liefste doe.
Lekker rommelen in de keuken met allerlei recepten, ingrediƫnten en heel veel thee.

Afgelopen zomer hebben we heel veel geƫxperimenteerd met het maken van kombucha en dat heeft tot lekkere dingen geleid.
Nu bedacht ik mij hier wel een leuke cocktail van te kunnen maken. Eentje die je ook alcoholvrij kunt maken voor de kids.
Dan vervang de toegevoegde alcohol door bijvoorbeeld bruiswater of tonic.

Leuk als aperitief bedacht ik deze kombucha cocktail gemaakt van Hibiscus.
Zoals je normaal kombucha van groene, zwarte of oolong thee maakt, heb ik deze van Afrikaanse hibiscus gemaakt. Deze is wat zoeter van smaak dan de hibiscus uit Aziƫ.

Wat ben je nodig voor per glas :
* 30-40 ml kombucha hibiscus
* 20 ml roosevicee aardbei
* 150 ml Prosecco ( of bruiswater/tonic)
* schijfjes Dragonfruit
* 2-3 blokjes ijs
Schenk de roosevicee aardbei in een mooi groot (wijn)glas, voeg hierbij een plak dragonfruit en
een paar blokjes ijs.
Schenk hierover de kombucha en daarna de prosecco.
Garneer het glas af met wat Dragonfruit.

Categories: Slider, Thee Blog

Comments are closed.